Restauracja na chrzciny Poznań - DeSilva

Położona na parterze hotelu restauracja oferuje 54 miejsca w nowoczesnym i stylowym wnętrzu.

Szef Kuchni - Paweł Kubera

Szef Kuchni Paweł Kubera - z gastronomią związany od 20 lat, pierwsze kroki stawiał w poznańskich restauracjach, a swoje umiejętności szlifował u samej Magdy Gessler. Zwycięzca V edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów. Wraz z pomocnikiem Pawłem Żurkowskim oraz pomocnikiem technicznym Oskarem Babiak stanęli na podium najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego Bocuse d’Or Poland 2019, gdzie o rozstrzygnięciu finału decydowało jury złożone z najwybitniejszych Szefów Kuchni. Uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych: Wielkopolski Kucharz Roku, International Chef Culinary Cup, Kulinarny Puchar Polski 2019, w którym zajął 2 miejsce. Dla naszej restauracji jest to osiągnięcie podnoszące rangę w świecie gastronomii i kulinariów. Zapraszamy na mistrzowską kuchnię w DeSilva.

DeSilva Natural Farm

W trosce o jak najwyższą jakość serwowanych dań Restauracje Hoteli DeSilva wprowadziły do swojego menu mięsa pochodzące z własnej, ekologicznej hodowli. Wołowina, wieprzowina oraz przetwory takie jak pasztety, kiełbasy, polędwiczki nie zawierają sztucznych dodatków oraz chemii. Spróbuj i dziel z nami ideę Natural Meat!

NATURAL MEAT to idea szerzona przez DeSilva Natural Farm - ekologiczną hodowlę bydła rasy Highland. Jej ideą jest produkcja wysokiej jakości, mięsa wołowego i wieprzowego, pochodzącego wyłącznie z naturalnych pastwisk, bogatych w zioła i naturalne środowisko. Ten wyjątkowy chów, daje wołowinę o wysokich walorach kulinarnych, o niskiej zawartości cholesterolu i tłuszczu okrywowego.

          

Lobby bar

Do dyspozycji Gości także bar z kominkiem, dużym ekranem TV i bezpłatnymi stanowiskami internetowymi. Znajdą tu Państwo duży wybór drinków, koktajle, piwo i lekkie przekąski.

 

ZOBACZ KARTĘ BAR

DeSilva Shop

Tuż przy recepcji znajduje się całodobowy sklep z artykułami pierwszej potrzeby, napojami chłodzącymi, piwem i lekkimi przekąskami w poręcznych opakowaniach. Po zamknięciu restauracji oferta sklepu wzbogacana jest o dania obiadowe na wynos, przygotowywane w naszej kuchni. Hermetycznie opakowanie dań gwarantuje świeżość i wygodę. To doskonałe rozwiązanie dla gości planujących późne przyjazdy lub nocny wyjazd.

Hotel DeSilva Premium Poznań
| ul. Piekary 5, 61-823 Poznań
| tel.: + 48 61 658 80 00 fax: +48 61 65 88 001 e-mail: poznan@desilva.pl